S&T Serbia - nagrađena od Tech Data u kategoriji Oracle rešenja

06.10.2022 | Serbia

Kao dugogodišnji Oracle partner, a posebno uzevši u obzir ostvarene prodajne uspehe u prethodnoj godini, S&T Serbia je dobila nagradu – zahvalnicu od globalne partnersko-distributerske firme Tech Data u kategoriji 

Tech_Data_-_SnT_nagrada.pdf“Oracle Performance Growth”

Naime, u prethodnoj godini, S&T je imao nekoliko velikih, kompleksnih i važnih projekata koja su obuhvatala Oracle rešenja. Neka od njih su Oracle rešenja za zatvore u Kragujevcu kao i Oracle Zero Data Loss Recovery Appliance za MUP Republike Srbije. U pitanju je rešenje projektovano kao zaštita pri izloženosti gubicima podataka u Oracle bazi - u celoj organizaciji. Uz pomoć ovog Recovery Appliance-a klijentima se omogućava da oporave zaštićene baze podataka za manje od jedne sekunde od trenutka kada dođe do prekida rada ili napada ransomvare-a. Na taj način su zadovoljeni i državni zahtevi za zaštitu i brz oporavak ključnih podataka.  

Ove godine, S&T je kao jedan od najvećih Oracle partnera u regionu stekao i sertifikat za naprednu ekspertizu u Oracle onsite podršci u Srbiji.

Tech Data je američka multinacionalna kompanija specijalizovna za globalnu distribuciju sveobuhvatnih IT rešenja, proizvoda i usluga. Odnedavno, nakon spajanja sa firmom Synnex, deo je novoformirane kompanije TD Synnex.

Verujemo da je dobijeni sertifikat važno priznanje i podsticaj za dalji rast i razvoj poslovanja kako sa Oracle-om kao vendorom tako i sa Tech Datom kao distributerskim partnerom.