15.04.2011 | Serbia

S&T na konferenciji Technobank 2011

Jedanaesta konferencija i Izložba Technobank 2011, organizovana je i ove godine u hotelu Continental, pokrivajući aktuelne teme o IT-u u bankarstvu.
Kompanija S&T Serbia učestvovala je i ove godine na XI konferenciji i izložbi bankarskih tehnologija - skupu Technobank 2011, održanom 13. i 14. aprila.

Neke od značajnijih tema konferencije bile su: savremene ICT bankarske infrastrukture, IT outsourcing, nove vizije identifikacije i autentifikacije korisnika, prevencija pronevera i upravljanje rizikom, Business Continuity Management (BCM), Upravljanje poslovnim procesima i mnoge druge. Na manifestaciji je učestvovalo više od trideset kompanija koje su predstavile ostvarene rezultate i najavile svoje buduće projekte na srpskom IT tržištu.

Prezentacijom sa kojom je S&T nastupio kritički je analizirana tema zamene Core Bank sistema, sa posebnim osvrtom na prednosti Oracle-ove FlexCube arhitekture.

S&T je uzeo učešće i na okruglom stolu „Zašto IT outsourcing ponovo postaje zanimljiv?" na kome su iznete nove perspektive ove ponovo aktuelne teme.

Pozivamo vas da pogledate našu prezentaciju i video priloge sa ove konferencije - da se upoznate ukoliko niste bili, i podsetite se ako jeste.

Hana Butigan Despotović
Marketing Executive