O nama

KOMPANIJA

S&T Serbia je vodeća kompanija u oblasti IT sistem integracije, IT konsaltinga i IT rešenja i usluga u Srbiji.
Koristeći svoj internacionalni karakter kako bi svetske trendove donela u Srbiju, S&T Serbia nudi svojim klijentima mogućnost da razviju i unaprede svoje poslovanje kroz korišćenje najsavremenije tehnologije.

Kompanijsko sedište S&T-a nalazi se u Lincu. Kompanija je listirana na bečkoj berzi (Wiener Borse) od 2003. godine.

 

S&T GRUPA

S&T posluje u  19 zemalja:
Austrija, Albanija, Bugarska, Bosna i Hercegovina,Crna Gora, Češka republika, Hrvatska, Kazahstan, Kirgistan, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija, Srbija i Ukrajina.
 

KARIJERA

S&T broji oko 1,600 zaposlenih u 19 zemalja Evrope i oko 90 u Srbiji.

S&T u Srbiji je u prošloj godini uložio blizu 10% od ostvarenog profita u obuku i edukacione programe kako bi podigao nivo znanja i stručnosti svojih zaposlenih i tako povećao kvalitet svojih usluga.

Kao deo S&T grupe, zaposlenima omogućavamo stručno napredovanje unutar kompanije, poslove na projektima sa vodećim firmama u Srbiji, mogućnost saradnje na međunarodnim projektima, stalno stručno usavršavanje i školovanje, kao i nagrađivanje u skladu s rezultatima.

 

PARTNERI

Kao deo S&T grupe, S&T Serbia ima direktne ugovore s većinom vodećih svetskih IT vendora. To nam osigurava najkvalitetniji odnos s partnerima kao i mogućnost dobijanja najnovijih informacija o svim proizvodima i novim tehnološkim rešenjima.

U Srbiji nudimo rešenja bazirana na proizvodima naših strateških partnera kao što su SAP, Infor, HP, EMC, Cisco, IBM, Oracle, Microsoft i drugi.
 
Kontakt


Đorđa Stanojevića 14/III
11070 Beograd
Srbija

Tel.: +381 11 311 6221
Fax: +381 11 311 7665
   

E-Mail