Korporativna društvena odgovornost

Učešće S&T-a u dugoročnom razvoju tržišta i zemalja u kojima posluje ne ograničava se samo na njenu osnovnu delatnost. Interakcije sa poslovnim okruženjem ali i aktivni doprinos kompanije društvenom razvoju, od velikog su značaja za S&T .

Upravo iz tog razloga S&T sponzoriše široki spektar inicijativa i projekata iz oblasti obrazovanja, nauke, umetnosti, kao i društvene i sportske aktivnosti u brojnim zemljama.

S&T Serbia pomaže pojedina sportska udruženja i škole, zdravstvene ustanove i manje umetničke projekte. U poslednje 2 godine, S&T je donirao računarsku opremu Kliničkom Centru Srbije kao i nekim drugim zdravstvenim ustanovama, sponzorisao razna sportska udruženja kroz novčana sredstva i računarsku opremu, pomogao neke obrazovne ustanove i umetnička udruženja i projekte.
S&T je od skora uspostavio i vezu sa Društvom Srpsko-Indonežanskog prijateljstva "NUSANTRA".

Ističemo i već tradicionalni odnos sa Vaterpolo Savezom Srbije, gde smo skromnom, ali kontinuiranom podrškom dali naš mali doprinos izuzetnom plasmanu naših vaterpolista na svetskom prvenstvu 2009. godine (videti više).