Kompanijski profil

S&T Serbia je među vodećim IT sistem integratorima u zemlji, deo je S&T grupe koja posluje u 19 zemalja sa oko 1600 zaposlenih. S&T Serbia je prva domaća IT kompanija osnovana u potpunosti stranim kapitalom nakon uvođenja otvorene tržišne privrede u našoj zemlji. Osnovana je 1996. godine (pod nazivom S&T Yugoslavia) kao deo grupe S&T AG.
Kompanija S&T se bavi realizacijom kompletnih IT rešenja, integracijom sistema, pružanjem usluga informatičkog konsaltinga, servisa i podrške u cilju rešavanja poslovnih problema svojih klijenata. Svoju ponudu zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom klijentu. Sa oko 1600 zaposlenih, u 19 zemalja uglavnom srednje i istočne Evrope, S&T čini stabilnu i snažnu mrežu znanja i iskustva.

Uspešno sarađujući sa velikim i srednjim preduzećima, nacionalnim i internacionalnim kompanijama S&T Serbia radi na realizaciji kompleksnih IT rešenja i pružanju niza odgovarujućih usluga u svim fazama implementacije.

Svoj uspeh na lokalnom tržištu S&T Serbia temelji na gotovo dvadesetogodišnjem iskustvu, sveobuhvatnom pristupu i kontinuiranom usavršavanju: ne samo prateći brze i česte promene na tržištu već ih i stvarajući. Inovativnost, inventivnost i znanje za nas predstavljaju primarne vrednosti, a samim tim i ključne ciljeve.

Regionalno prisustvo

S&T Serbia posluje u okviru Jadranske regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i predstavlja najznačajniju regionalnu IT kompaniju. S&T u našoj zemlji trenutno ima oko 90 zaposlenih. Prisustvo na tržištu Srbije u proteklih sedamnaest godina karakteriše stabilan rast i razvoj, kako organski tako i kroz strateške akvizicije.

Ono što izdvaja S&T od sličnih kompanija na tržištu je, pored jakog lokalnog prisustva, dugogodišnje internacionalno iskustvo stečeno kroz brojne uspešno realizovane projekte u regiji i Srbiji, kao i dokazana lokalna ekspertiza u svim fazama životnog ciklusa IT projekta – od konsaltinga, dizajna, implementacije i integracije do održavanja i permanantne podrške.
Kontakt


Đorđa Stanojevića 14/III
11070 Beograd
Srbija

Tel.: +381 11 311 6221
Fax: +381 11 311 7665
   

E-Mail